X

Cort reprograma els concerts de Sant Sebastià per a aquest estiu: a porta tancada i a 5 euros

El primer concert, el de La M.O.D.A, se celebrarà al Trui Teatre el 10 de juny; Miguel Poveda actuarà al Principal el 12 de juliol i el 15, Nathy Peluso a l'Auditorium

17/02/2021

Cort reprograma els concerts de Sant Sebastià per a aquest estiu: a porta tancada i a 5 euros

Nathy Peluso actuarà dia 15 de juliol a l'Autotorium de Palma.

El regidor de Participació Ciutadana i portaveu de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dimecres, en roda de premsa, les noves dates pels concerts de Sant Sebastià que es van sorprendre el mes de gener per evitar aglomeracions i la propagació de contagis. El primer concert, el de La M.O.D.A, se celebrarà al Trui Teatre el 10 de juny; Miguel Poveda actuarà al Teatre Principal el 12 de juliol i en 15 actuarà Nathy Peluso a l’Autotorium de Palma. Les actuacions tindran un preu de 5 euros i la recol·lecta total s’entregarà a entitats solidàries que ajudin a col·lectius afectats per la pandèmia.

Així mateix la junta ha aprovat la contractació de tres concerts del cicle “Memòria Musical de Sant Sebastià” que es faran els dies 17, 18 i 19 de juny al recinte de Ses Voltes. Es tracta de concerts homenatge als anys 60, 80 i 90 que comptaran amb els grups Glissando Big Band, Papa Topo i Sexi Sadie.

L’aforament serà limitat, per tant els ciutadans que desitgin accedir-hi hauran de reservar prèviament entrada a través d’internet, aquesta tindrà un cost de cinc euros. La taquilla simbòlica es destinarà a entitats sense ànim de lucre que treballin per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Els concerts tenen enguany un cost pròxim als 153.000 euros, això és gairebé un 40 per cent menys que l’any passat.

Així mateix la junta també ha aprovat l’ajornament per al mes de març de la realització dels dos concerts a mitjans de comunicació pera la promoció artística i la difusió publicitària amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2021, donat que s’han aixecat les restriccions que va dictar el Consell de Govern el passat 11 de gener pel que fa a la celebració de festes populars i actes de tipus cultural i lúdic. El concert adjudicat a l’empresa Radio Popular SA- Cadena Cope que s’hi havia de celebrar el dia 20 de gener de 2021es farà el pròxim 5 de març al Trui Teatre. Mentre que el concert a càrrec de l’empresa Uniprex SAU que s’havia de fer el23 de gener de 2021 es farà el pròxim 14 de març també al Trui Teatre.

17/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris