X

Per segon any, la selectivitat s’adaptarà a la Covid a causa de les dificultats per donar totes les matèries

La UIB preveu enguany la correcció en línia dels exàmens i la possibilitat que l’alumnat pugui veure l’examen corregit abans de decidir si ha de reclamar

17/02/2021

Per segon any, la selectivitat s’adaptarà a la Covid a causa de les dificultats per donar totes les matèries

Imatge d'arxiu. /EFE

La PBAU es farà els dies 8, 9 i 10 de juny de 2021 en la convocatòria ordinària. La convocatòria extraordinària serà els dies 6, 7 i 8 de juliol. A causa de les dificultats per acabar de desenvolupar el currículum de les matèries objecte d’avaluació de la PBAU, i per garantir que l’accés a la Universitat es produeixi “en termes d’equitat i justícia per a tot l’alumnat”, enguany també s’ha acordat d’adaptar els exàmens de la PBAU a la Covid, “de forma similar a com ho feren el curs passat”, explica la Universitat de les Illes Balears (UIB) en un comunicat.

En els exercicis anteriors els alumnes tenien dues opcions d’examen i havien de triar entre una de les dues. Enguany, i com l’any passat, els estudiants podrien triar contestar les preguntes que desitgin d’aquestes dues opcions. El detall de l’adaptació de les proves de Batxillerat es publicarà al web de la UIB.
A més, enguany també es preveu una logística similar a la de la PBAU 2020, tant en les mesures sanitàries com en els tipus d’espai.
La UIB preveu enguany la correcció en línia dels exàmens i la possibilitat que l’alumnat pugui veure l’examen corregit abans de decidir si ha de reclamar.
Per això, i segons s’ha explicat avui en una reunió informativa amb directors de centres educatius sobre la prova d’accés a la Universitat de 2021, han organitzat formació específica obligatòria per corregir les proves.

17/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris