X

Els experts turístics pronostiquen que el mercat britànic tardarà més d’un any en recuperar-se

Donen per perduda la Setmana Santa i pronostiquen que la normalització definitiva no arribarà fins al 2022

17/02/2021

Els experts turístics pronostiquen que el mercat britànic tardarà més d’un any en recuperar-se

Els experts turístics donen per perduda Setmana Santa i vaticinen que la normalització al sector no arribarà fins al 2022. Preocupen també les fortes restriccions imposades pel Regne Unit a la sortida dels seus ciutadans, la qual cosa fa pensar que la recuperació del turisme britànic pot tardar encara un any més. Amb tot, consideren que el posicionament de Menorca envers el turisme sostenible és l’adequat.

El diagnòstic dels experts és clar: la pandèmia ha provocat un encongiment del mercat. Del turisme internacional s’ha passat al turisme nacional. La situació ha empès el sector a minimitzar riscos, cercar nous segments de mercat i digitalitzar-se. Una realitat que el sector ha d’aprofitar per forçar un canvi de model no exempt d’oportunitats.

L’efecte disruptiu de la pandèmia ha empès les empreses del sector a adaptar el seus models de negoci i explorar noves propostes de valor, transformant els canals de distribució tradicionals i diversificant els segments de mercat. Una de les principals preocupacions, ara per ara, és el mercat britànic, després de les fortes restriccions imposades als seus ciutadans pel Govern de Downing Street.

 

17/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris