X

La Policia deté un home de 49 anys per acostar-se a menys de 100 metres de l’skate parc de Maó

L'ordre judicial va ser interposada pels Jutjats de Maó a conseqüència de dues operacions policials relacionades amb el tràfic de drogues i la corrupció de menors

17/02/2021

La Policia deté un home de 49 anys per acostar-se a menys de 100 metres de l’skate parc de Maó

Efectius de la Policia Nacional han detingut un home de 49 anys per haver-se acostat a menys de 100 metres de l’skate parc de Maó, cosa que tenia prohibida per ordre judicial. La mesura cautelar va ser interposada pels Jutjats de Maó a conseqüència de l’anomenada Operació Kislani, que es va dur a terme el febrer de l’any passat i en la qual es van detenir quatre persones per atemptat contra la salut pública i corrupció de menors.

La detenció de l’home va succeir aquest dimarts, després que una patrulla de la policia va identificar al parc un grup de 10 persones i va aixecar tres actes de sanció per consum de drogues i 3 més per incompliment de les mesures sanitàries. L’Operació Kislani, en la qual es trobaria implicat, presumptament, el detingut, està relacionada amb l’Operació Skate, que acabà amb la detenció de 12 persones adultes de diverses nacionalitats i la intercepció de substàncies com cocaïna, marihuana i drogues de disseny.

17/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris