X

20.930 illencs han rebut les dues dosis de la vacuna

La gent immunitzada suposa un 1,8% de la població total de les Balears

19/02/2021

20.930 illencs han rebut les dues dosis de la vacuna

20.930 persones de les Illes han rebut les dues dosis de la vacuna contra la Covid-19 necessàries per a la immunització. Pertanyen als primers grups inclosos en el Pla de Vacunació que recordem van ser els usuaris i professoionals de residències de gent gran, personal sanitari de primera línia i treballadors i usuaris de centres de persones amb discapacitat.

La gent immunitzada suposa un 1,8% de la població total de les Balears, però els efectes de la vacunació es comencen a notar. En només un mes el nombre de persones malaltes per coronavirus a les residències de gent gran de les illes ha passat de 112 a 19. Es tracta d’un 83% manco.

Actualment, està en marxa la vacunació als grans dependents. Poc més de 1.870 persones ja han rebut la primera dosi de l’antivirus i es preveu que la setmana que ve es començarà a vaccinar també els cuidadors d’aquestes persones, siguin o no professionals. De manera simultània, es vacuna la resta de professionals sanitaris, inclosos els que tenen consultes privades, els dentistes i també el personal d’oficines de farmàcia.

19/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris