X

Quarta jornada de protestes a Catalunya en defensa de Pablo Hasél

Els Mossos han detingut 4 persones: dues a Barcelona i dues a Girona

20/02/2021

Quarta jornada de protestes a Catalunya en defensa de Pablo Hasél

Centenars de manifestants iniciaven ahir vespre la quarta nit consecutiva de protestes a Barcelona en contra de l’empresonament de Pablo Hasél. La sortida: plaça de la Universitat. La primera aturada: A Via Laietana començava una nova nit d’aldarulls i durs enfrontaments entre manifestants i agents.

Crema de contenidors, llançament d’objectes, aparadors de sucursals bancàries romputs i assalts a diferents comerços. Sobretot els pitjors escenaris han succeït al voltant de les comissaries i els jutjats. Unes imatges que s’han repetit també a Girona, Lleida, Vilafranca del Penedès i Tarragona. De moment els Mossos han detingut 4 persones: dues a Barcelona i dues a Girona per atemptar contra agents de l’autoritat i llançament de pedres.

Amb la mateixa convicció, però amb civisme, també es concentraren anit a Eivissa mig centenar de persones convocades a través de les xarxes socials. Entre ells, Aitor Morrás i Óscar Rodríguez, regidors d’Unides Podem a Vila i Santa Eulària. Més d’una dotzena d’agents es personaren a l’acte, però en tot moment es va mantenir la distància de seguretat.

STOP desnonaments ha desconvocat la concentració d’avui horabaixa a les Rambles de Palma. No ha estat autoritzada per Delegació de Govern per motius sanitaris, ja que la mobilització era a peu.

20/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris