X

Neix la BitLôin, la moneda per promocionar el comerç d’Alaior

La campanya de Roda de Lô "posarà en circulació" 10.000 bitlôins, per valor de 20 cèntims cadascun

20/02/2021

Neix la BitLôin, la moneda per promocionar el comerç d’Alaior

La pandèmia ha perjudicat les vendes de molts negocis, per això els comerços engeguen iniciatives per a incentivar el consum local. És el cas d’Alaior, on més d’un centenar de comerços durant dues setmanes faran descomptes, sortejos, i posaran en circulació una moneda de canvi local, batejada com BitLôin.

Els comerços del municipi posaran en circulació 10.000 bitlôins en bitllets de 20 cèntims. L’acció forma part de Roda per Lô, una campanya de promocions especials que es fa com a alternativa a la fira d’estocs, que no se celebra per la pandèmia. S’hi sumen des de botigues de fotografia, d’informàtica, autoescoles, botigues de mobles o floristeries

A partir de dia 2 de març, per cada 5 euros de compra, es lliurarà un bitllet de 20 cèntims de bitLôin. D’aquesta manera, els clients podran acumular la moneda els primers dies, per bescanviar-la en compres durant la segona setmana de març.

Els comerciants alaiorencs diuen que afortunadament no s’ha produït cap tancament de botiga pel coronavirus. Durant la campanya Roda per Lô també se sortejaran més de 50 premis.

20/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris