X

Menorca crearà el segell Regió Europea de Gastronomia per a restaurants

Les entitats relacionades amb la gastronomia, l'art, la cultura i el turisme que compleixin requisits de sostenibilitat també s'hi podran afegir

20/02/2021

Menorca crearà el segell Regió Europea de Gastronomia per a restaurants

Menorca escalfa motors per ser Regió Europea de Gastronomia 2022. Un projecte que va molt més enllà de la gastronomia. El seu objectiu és fomentar el desenvolupament regional sostenible. Per això, es farà un distintiu al qual es podran adherir restaurants i entitats. Ho han anunciat aquest divendres vespre els organitzadors en una conferència a l’Ateneu de Maó.

Els restaurants menorquins i les entitats relacionades amb la gastronomia, l’art, la cultura i el turisme que compleixin requisits de sostenibilitat podran aconseguir el distintiu de Regió Europea de Gastronomia. És un segell que Menorca crearà per ajudar a promocionar les empreses i entitats que facin feina amb certs paràmetres, sobretot de sostenibilitat. L’objectiu final és posicionar Menorca com a destinació gastronòmica en l’àmbit internacional.

A més, l’illa participarà en tres concursos europeus. Un destinat a joves xefs, un altre per a millorar els obsequis artesanals de cada regió, i un concurs audiovisual. En els tres casos es farà una eliminatòria local per a triar els participants europeus.

De moment, s’està enllestint l’agenda d’activitats del programa de Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022.

20/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris