X

Sanitaris de Son Llàtzer combaten l’estrès amb mindfulness: “La nostra salut mental ho afecta tot, inclús als pacients”

El president de l'associació, Guillermo García Moliz, demana col·laboració a empreses i institucions públiques per continuar endavant

22/02/2021

Sanitaris de Son Llàtzer combaten l’estrès amb mindfulness: “La nostra salut mental ho afecta tot, inclús als pacients”

L’Hospital Son Llàtzer ha tornat a posar en marxa el programa de suport emocional i psicològic als professionals sanitaris. En aquesta onada, fan una intervenció més especialitzada en trastorns de l’estrès agut o del tipus afectiu, entre el personal de primera línia. També tenen sessions de mindfulness i estiraments per tot el personal.

Victòria és una de les professionals de Son Llàtzer que assisteix al programa de suport emocional i físic.  L’hospital té teràpies grupals i individuals dirigides al personal que fa feina a primera línia.

Però, també té un programa de Mindfulness i Estiraments on assisteixen professionals de tots els àmbits. Auxiliars, infermeres i també metges. En grups reduïts i sessions d’uns 30 minuts.  L’objectiu és ajudar-los a suportar l’estrès, l’ansietat i la frustració.

En els darrers dies, uns cinquanta professionals han fet ús d’aquest programa de suport. El servei es va posar en marxa durant la primera onada de la Covid-19. Ara, s’ha tornat a reactivar per la necessitat que hi ha entre el personal sanitari.

22/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris