X

Llibertat amb càrrecs per als propietaris de tres xalets il·legals construïts a Palma

La investigació es va obrir quan l'antic llogater va descobrir que pagava el subministrament de tots els immobles

22/02/2021

Llibertat amb càrrecs per als propietaris de tres xalets il·legals construïts a Palma

La parella detinguda, el passat dijous, per presumpta construcció il·legal de tres xalets a la urbanització de Son Olivaret, a Palma, ha quedat en llibertat amb càrrecs. L’home és germà de la ciclista Mavi García. Tant ell com la seva parella s’han negat a declarar en seu policial i seran citats per ser interrogats als jutjats.  Els investiguen arran de la denúncia de l’antic llogater d’un dels immobles. L’home va descobrir que havia estat pagant durant 2 anys el subministrament elèctric de les 3 cases, amb factures que superaven els 1.000 euros mensuals. Un informe pericial confirma el frau elèctric i certifica que els habitatges, que superen en valor els 4 milions d’euros, s’han construït en sòl rústic.

Apropiació indeguda

L’home també va denunciar que, quan va marxar, el propietari es va quedar amb els seus mobles que tenien un valor de devers 3.500 euros. Ara prepara una nova denúncia que presentarà a l’Agència Tributària, per esclarir la procedència dels fons emprats per edificar els habitatges.

De moment, la Policia Nacional ha notificat les irregularitats a la Gerència d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palma i es manté oberta la investigació per presumptes delictes contra la ordenació del territori i apropiació indeguda.

 

 

22/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris