X

Binissalem duplica el nombre de famílies vulnerables arran de la crisi sanitària

L'Ajuntament llança una campanya de recollida d'aliments i productes higiènics als comerços del poble

23/02/2021

Binissalem duplica el nombre de famílies vulnerables arran de la crisi sanitària

Des que va començar la crisi sanitària, el Banc d’Aliments de Binissalem ha duplicat la quantitat de famílies que atén. Abans de la pandèmia donava servei a unes 70 famílies. Ara en són 170. Per això, l’Ajuntament ha llançat la campanya de recollida d’aliments i productes higiènics als comerços del poble, on ja se n’han recaptat una tona.

Els veïnats poden lliurar els aliments i els productes de neteja en els comerços del poble i després el Banc d’Aliments de Binissalem els distribueix entre els usuaris. El batle del municipi, Víctor Martí, en declaracions a IB3 Ràdio, explica que la idea va sorgir dels comerços que varen proposar fer aquesta recollida, ja que des que va començar la crisi sanitària el Banc d’Aliments de Binissalem ha duplicat el nombre d’usuaris. La majoria, diu, és la primera vegada que demanen ajuda als serveis municipals.

La campanya continua activa i des de l’estiu s’han recaptat una tona d’aliments i productes. De fet, el batle calcula que haurà de continuar fins després que s’haurà superat la pandèmia, per la quantitat de famílies que es veuran afectades.

23/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris