X

Comencen les vacunacions massives a son Dureta a un ritme de 2.000 persones al dia

Aquesta darrera setmana de febrer tots els gran dependents de les Illes ja hauran rebut la primera dosi

23/02/2021

Comencen les vacunacions massives a son Dureta a un ritme de 2.000 persones al dia

/EFE

El punt COVID Exprés de l’hospital de Son Dureta es convertirà a partir d’avui en el primer punt de vacunació massiva de les Illes. Si fins ara a l’antic hospital només hi havia dues línies de vacunació a partir d’ara n’hi haurà 10 que a un ritme màxim de 200 persones cada jornada, fa un nombre de 2.000 persones vacunades al dia, més de 10.000 la primera setmana.

A partir d’aquest dimarts 23 de febrer serà el torn de:

– Oficines de farmàcia
– Psicòlegs
– Fisioterapeutes
– Clíniques veterinàries
– Oftalmòlegs
– Serveis d’assistència a domicili
– Terapèutes ocupacionals
– Protèsics dentals
– Podòlegs
– Banc de Sang i Teixits
– Dietistes
– Personal de laboratori
– Optometristes i auxiliars d’òptica
– Inspectors de Seguretat Social

Segons les previsions del Govern, aquesta darrera setmana de febrer tots els gran dependents de les Illes ja hauran rebut la primera dosi contra la COVID-19.

Pel que fa al mes de març, els responsables sanitaris preveuen que es pugui començar pels majors de 80 anys. No es farà als punts de vacunació massiva sinó als seus centres de salut respectius. Als punts COVID es continuarà vacunant en paral·lel als serveis sanitaris de segona línia i, previsiblement, després els serveis essencials i els docents.

També a partir del primer de març el Govern preveu obrir més punts de vacunació massiva arreu de les Illes. A Palma a més del punt de Son Dureta s’habilitarà el del Poliesportiu Germans Escales, el poliesportiu Mateu Cañellas a Inca i a Manacor l’hipòdrom. A Menorca el recinte firal de Maó i a Ciutadella la sala polivalent de Canal Salat. A Eivissa el Palau de Fires i Congressos i a Formentera encara s’ha de decidir.

23/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris