X

El 8 de març començarà la vacunació dels serveis essencials, els docents i els majors de 100 anys

El Govern ha habilitat el telèfon 971 211 999 per resoldre dubtes

23/02/2021

El 8 de març començarà la vacunació dels serveis essencials, els docents i els majors de 100 anys

Al punt Covid Exprés de Son Dureta s’han citat avui 1.500 persones per rebre la primera dosi contra la COVID-19. La Conselleria de Salut ha anunciat que avui ha posat en marxa el telèfon 971 211 999 i el web vacunacovid.ibsalut.es. Aquests dos recursos serviran per aclarir els dubtes de la vacunació i el telèfon serà pròximament al que s’haurà de telefonar per demanar cita per rebre el remei contra el coronavirus.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha recordat que tot i que les Balears experimenten els darrers dies uns grans resultats epidemiològics no s’ha de córrer pel que fa a la desescalada. També ha anunciat que aquest dimecres s’engegaran les 10 línies de vacunació a Son Dureta. Es farà a dos espais prefabricats que tenen 10 espais reservats per poder vacunar a la vegada a un ritme de 3.500 persones cada dia. També aquest dimecres començaran a inocular la primera dosi contra la COVID-19 els treballadors dels centres de dia i, també, els usuaris de més de 80 anys.

A partir del 8 de març serà el torn de rebre la primera dosi dels serveis essencials. Es començarà pels agents de les policies locals que s’hauran de traslladar fins Son Dureta i també els docents d’Infantil i Educació Especial que ho faran al poliesportiu Germans Escales.

Els majors de 100 anys començaran també a rebre la vacuna a partir del 8 de març. Es començarà amb els majors de 100 i s’anirà baixant dècada a dècada. En aquesta ocasió, però, se’ls citarà en els seus centres de salut.

23/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris