X

Els veïnats de Palmanyola s’oposen rotundament a la possibilitat de suprimir l’ens local menor

La Sindicatura de Comptes recomana que els ajuntaments petits es fusionin o almanco que comparteixin serveis, per tal d'estalviar i ser més eficients

23/02/2021

Els veïnats de Palmanyola s’oposen rotundament a la possibilitat de suprimir l’ens local menor


 IB3´àudios Escolta aquí la notícia

Els veïnats de Palmanyola s’oposen rotundament a la possibilitat de suprimir l’ens local menor i que s’integri a Bunyola. Tot després que la Sindicatura de Comptes, l’òrgan que regula l’eficiència econòmica del sector públic a les Balears, ha recomanat dissolució de l’entitat menor de Palmanyola per estalviar pressupost.

La Sindicatura de Comptes recomana que els ajuntaments petits es fusionin o almanco que comparteixin serveis, per tal d’estalviar i ser més eficients. És el cas de Palmanyola. Va sorgir fa 36 anys per les reivindicacions dels veïnats d’una urbanització que Bunyola no volia recepcionar. Els veïnats, en declaracions a IB3 Ràdio, asseguren que tornar a dependre per complet de Bunyola seria una passa enrere.

El batle pedani de Palmanyola, Arnau Llinàs, del partit Som Avi, assegura que aquesta recomanació els ha agafat per sorpresa. Defensa que ofereix un servei de proximitat, que nega que tengui un cost elevat.

23/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris