X

Sánchez anuncia 11.000 milions d’euros pels sectors més afectats per la crisi econòmica

Així ho ha anunciat durant la seva compareixença en el ple del Congrés per informar de la situació de la pandèmia

24/02/2021

Sánchez anuncia 11.000 milions d’euros pels sectors més afectats per la crisi econòmica

El Govern aprovarà en les pròximes setmanes destinar 11.000 milions d’euros d’ajuda directa a empreses, pimes i autònoms de sectors especialment afectats per la crisi econòmica. Així ho ha anunciat el president, Pedro Sánchez, durant la seva compareixença en el ple del Congrés per informar de la situació de la pandèmia.

Sánchez ha dit que ens trobam en el principi de la fi de la crisi sanitària i ha demanat unitat a tots els grups parlamentaris. Una unió, que el líder del Partit Popular, Pablo Casado, veu inexistent en el mateix govern.

Per la seva banda, el president de Vox, Santiago Abascal, ha afirmat que la gestió de la pandèmia ha estat un caos i ha amenaçat amb una segona moció de censura.

Pablo Echenique de Podem ha posat en relleu que el pla de vacunació és un èxit, però que no cal precipitar-se a l’hora d’aixecar restriccions.

El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya, Gabriel Rufián, ha dit que entre els ciutadans s’ha disparat la corba de la desconfiança davant algunes irregularitats en el procés d’immunització.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha demanat al govern obligació ètica davant els que es boten el torn de vacunació.

Un matí al Congrés on la pandèmia ha tornat a centrar els discursos dels polítics.

24/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris