X

La batlessa de Sant Lluïs condiciona la compra de Sa Tanca a l’acord de tots els grups municipal

L'oposició demana un ple extraordinari per recollir més informació del projecte finançat amb l'Impost de Turusme Sostenible

24/02/2021

La batlessa de Sant Lluïs condiciona la compra de Sa Tanca a l’acord de tots els grups municipal

Perilla la compra pública de Sa Tanca, l’antic centre comercial abandonat a Sant Lluís que s’havia d’adquirir amb 1,7 milions de l’impost de turisme sostenible. L’aportació a darrera hora del Consell de Menorca, que incrementa l’import total de l’operació, ha provocat la desconfiança de l’oposició. La batlessa deixa clar que, sense acord, el projecte no tirarà endavant.

L’oposició de Sant Lluís sospita que l’Ajuntament ha decidit els usos de l’edifici de Sa Tanca amb el Consell de Menorca i demana un ple extraordinari on podria trencar-se la unanimitat sobre l’adquisició d’aquest edifici. Sa Tanca passarà a mans municipals gràcies a la inversió d’1.650.000 euros procedents de l’Impost Sostenible, i altres 400.000 aportats a darrera hora pel Consell.

Segons un comunicat recent de la batlessa, Carol Marquès, l’acord de tots els grups municipals és imprescindible: “i si aquesta voluntat comuna ara ha canviat, s’ha de plantejar si el projecte ha de seguir endavant”.

Una de les condicions que plantegen PP, el Pi i el regidor Jorge de Diego és que siguin els santlluïsers qui decideixin en què s’ha de convertir aquest centre comercial abandonat a l’entrada del poble, mentre que en la darrera reunió entre Ajuntament i Consell es va suggerir que l’edifici podria tenir un ús supramunicipal.

24/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris