X

Comença l’IbizaCineFest2021, la cinquena edició del festival de cinema independent

Més de 88 títols de 28 països diferents. Al programa de dimarts passat el director i programador del festival, Xavi Herrero, ens en va explicar tots els detalls.

25/02/2021

Comença l’IbizaCineFest2021, la cinquena edició del festival de cinema independent

L’IbizaCineFest enceta aquesta setmana la seva cinquena edició. Un festival de cinema independent ja consolidat que acosta títols més aviat difícils de trobar a les pantalles eivissenques. Amb més de 88 pel·lícules de 28 països diferents, l’IbizaCinefest comença el divendres 26 de febrer i s’allargarà fins al 7 de març amb novetats, sobretot pel que fa al format adaptat a les restriccions de la Covid-19. 

D’aquesta manera, en l’edició 2021 es presenta una fòrmula mixta que dóna prioritat a les activitats en línia a través d’un canal a Filmin des d’on es podrà accedir al gruix de les pel·lícules i curtmetratges del festival. A més, l’IbizaCineFest ja ha anunciat que, a poc a poc, i sempre que la situació sanitària ho permeti, aniran fent passis presencials a diferents auditoris de l’illa, prioritzant les guardonades, que es coneixeran a partir del dilluns 8 de març.

El festival manté les diferents seccions com Panorama, dedicada a l’àmbit més internacional i amb cinc estrenes exclusives a Espanya, el FEM-Cine dedicada al cinema per la igualtat de gènere o la Humans in focus, que posa èmfasi en les produccions nacionals. Així mateix, presenta diverses seccions de curt, en un festival on aquest format visual pren entitat pròpia. 

Si voleu més informació sobre el festival, les estrenes, els actes presencials i el format d’enguany podeu recuperar aquí l’entrevista a IB3 Ràdio que vam fer amb Xavi Herrero, programador i director del festival.

25/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris