X

Formentera flexibilitza les seves restriccions i passa a nivell 3 reforçat

Per precaució, es manté el tancament perimetral i el toc de queda a les 10 de la nit

25/02/2021

Formentera flexibilitza les seves restriccions i passa a nivell 3 reforçat

Formentera flexibilitza les seves restriccions i passa a nivell 3 reforçat el pròxim dissabte. Així ho han anunciat la consellera de Salut, Patricia Gomez, i la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer.

Els comerços ampliaran la seva cabuda al 50% i es rependra l’activitat esportiva. Pel que fa a la restauració, tornen a obrir terrasses al 50% i fins les sis del vespre. Aquesta mesura entrara en vigor el pròxim dia 2, quan també es podran reunir fins a 6 persones tant a interior com a exterior, i màxim de dos nuclis de convivència.

La consellera ha assegurat que la gran esperança és la vacunació. L’Hospital de Formentera serà, finalment, l’espai habilitat per portar a terme la vacunació massiva dels residents de l’illa.

I pel que fa a Eivissa, el Govern allargarà dues setmanes més les restriccions. Aquesta tarda ho anunciaran després de la trobada que hi ha prevista a les 4 i mitja. Es reuniran la consellera de Salut, el president del Consell d’Eivissa, els alcaldes i representants de l’IB Salut.

25/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris