X

L’Ajuntament de Sant Lluís demana a Costes fer-se càrrec de molls i rampes d’Alcaufar per arranjar desperfectes

Els usuaris de les casetes de vorera fa anys que reclamen que algú es faci càrrec de reparar els danys de les que no tenen concessió

25/02/2021

L’Ajuntament de Sant Lluís demana a Costes fer-se càrrec de molls i rampes d’Alcaufar per arranjar desperfectes

Les onze casetes de vorera que hi ha a  l’històric nucli costaner d’Alcaufar (Sant Lluís) pateixen especialment els embats de les llevantades. Els qui tenen la concessió d’una d’aquestes casetes han de fer el manteniment de les rampes i els molls. El problema és que una quarta part no tenen concessionaris i, per tant, ningú no es fa càrrec d’arranjar els desperfectes.

Les roques que es desprenen de les rampes i els molls de les casetes sense concessió acaben fent-ne malbé la resta. Davant del mal estat d’aquests elements per tirar la barca a la mar i del perill que suposen per als banyistes, l’Ajuntament intenta que Demarcació de Costes li permeti assumir-ne les reparacions.

Els usuaris d’aquestes casetes de vorera esperen que el projecte de reparació s’executi el més presto possible (consideren que seria bo que fos abans de l’estiu) i mantingui l’essència d’uns molls que són, des de fa molts anys, senya d’identitat d’Alcaufar.

25/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris