X

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

25/02/2021

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La conselleria de Salut del Govern manté les actuals restriccions vigents a Eivissa, relatives al nivell 4 reforçat, fins a, com a mínim, el 16 de març, encara que les mesures es podrien alleugerir uns dies abans en funció de l’evolució epidemiològica. És una decisió es pren perquè encara que la corba de contagis ha baixat molt, en els darrers dies s’ha estabilitzat i Salut vol estudiar com es comporta el virus durant les pròximes setmanes amb les actuals restriccions i si els contagis continuen baixant.

Hem de recordar que, malgrat la tendència positiva, Eivissa continua amb una incidència acumulada molt elevada, de 217 casos per cada 100.000 habitants en 14 dies i amb una pressió assistencial alta a les UCI.

L’esperança ara està posada en el ritme de vacunació, que podria avançar en els pròxims mesos si arriba la vacuna de Johnson & Johnson, que té un 70 per cent d’eficàcia en una sola dosis i en l’exemple dels usuaris de residències, on els poquíssims contagis que n’hi ha entre els que ja han estat vacunats són amb símptomes molt lleus.

 

25/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris