X

La restauració es prepara per a la reobertura

Els gimnasos podran obrir les màquines de musculació, però el sector es queixa que amb aquestes mesures no podran recuperar la clientela

26/02/2021

La restauració es prepara per a la reobertura

EFE/


La guia de la desescalada a les Illes: així queden les restriccions a partir d’aquest dissabte

Les cadires apilades d’un conegut restaurant especialitzat en pa amb olis esperen per poder muntar-se dimarts que ve. El seu propietari es queixa que l’horari del servei, fins a les cinc de la tarda, sigui tan restrictiu. Han sobreviscut gràcies al servei de menjar per endur-se. Tenen els seus sis treballadors en ERTO i així hi continuaran estant, perquè només hi faran feina, de moment, els propietaris del negoci.

Antonio Cabrera, propietari del Bar Cabrera, comenta que té ja algunes reserves per la setmana que ve, però les telefonades per demanar taula són amb comptagotes.

També visitam un restaurant italià del carrer de Blanquerna que, amb només tres mesos de vida, ha sobreviscut al tancament amb el servei de menjar per endur-se. Això sí, amb moltes dificultats. El seu propietari, Manuel Campanella, demana també que hi permetin oferir sopars i que obrin els interiors.

També hi ha certa relaxació de les restriccions en el sector dels gimnasos. A partir de demà, a més de les classes a l’exterior i les de baix impacte, podran oferir les màquines de musculació, amb un 30 per cent de cabuda. Però les màquines de càrdio encara no les podran oferir.

Els vestidors es permeten usar, però no les dutxes, la qual cosa, sosté el director d’un gimnàs de Magaluf, els fa perdre clients. En aquest centre han passat de 34 treballadors a 12, i d’aquests sis estan en ERTO. Demanen poder utilitzar les màquines de càrdio i oferir classes més intenses per poder atreure més clients.

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris