X

1.500 docents es vacunaran contra la Covid-19 aquest cap de setmana

La setmana que ve rebran la vacuna el gran gruix dels majors de 80 anys i l'objectiu de Salut es poder arribar a vacunar 120 mil persones a la setmana

26/02/2021

1.500 docents es vacunaran contra la Covid-19 aquest cap de setmana

EFE/FILIP SINGER

La vacunació dels docents ja ha arrencat a les Balears. A Eivissa ja han rebut la primera dosi alguns mestres d’infantil. Aquest cap de setmana s’iniciarà a Mallorca, amb la vacunació de 1.500 professionals d’educació infantil i especial a Son Dureta.

La setmana que ve rebran la vacuna el gran gruix dels majors de 80 anys. Començant per 2.600 persones majors de 95 anys. Durant la primera quinzena de març, les illes rebran una xifra rècord dels preparats contra la covid-19: més de 62.000 dosis, una xifra molt similar a les que s’han inoculat fins ara a la nostra comunitat.

Això permetrà obrir els grans espais habilitats, com el Poliesportiu Germans Escales, el Mateu Canyelles i l’hipòdrom de Manacor, on a partir de dia 8 de març ja es començaran a vacunar les forces i cossos de seguretat i emergències. I després seria el torn dels qui tenen entre 45-55 anys, que rebrien la d’Astrazèneca. Si es garanteix el subministrament, el ritme de vaccinació es podria accelerar molt. Salut preveu inocular fins a 120.000 dosis a la setmana.

Però mentre no s’aconsegueix la immunitat del 70% de la població, recorden des de Salut, s’han de mantenir les mesures de seguretat. Les xifres, per ara conviden a l’optimisme, amb la davallada de pacients ingressats.

La immunització per grups d’edat ja és més a prop. Entre finals de març i principi d’abril s’espera que arribin a l’arxipèlag una gran quantitat de dosis de la vacuna.


Balears notifica 7 morts més amb Covid-19

La guia de la desescalada a les Illes: així queden les restriccions a partir d’aquest dissabte

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris