X

El pla general d’Alaior preveu el creixement del nucli cap a la zona de Cala en Busquets

A més d'un nou centre de salut i un nou centre de dia i geriàtric, es preveu la creació de 13 noves borses d'aparcament

28/02/2021

El pla general d’Alaior preveu el creixement del nucli cap a la zona de Cala en Busquets

L’Alaior del futur creix cap al sud de la població. Fins allà es desplaçaran un gran nombre d’equipaments i àrees residencials. Per fer-ho possible, es projecta una via de circumval·lació que aniria des de la carretera general fins a arribar a Es Cós. La nova ronda ajudaria a descongestionar la carretera nova, que podria passar a convertir-se en una avinguda més urbana, possibilitant l’ampliació de voreres i la col·locació d’arbrat i de mobiliari urbà.

La reserva de sòl per a nous equipaments es tradueix en la previsió d’una nova pista d’atletisme, el trasllat del camp de futbol 7 darrere el camp de Los Pinos, noves piscines municipals i un nou centre de salut al costat del col·legi Mestre Duran. També destaca la reserva de sòl per a desenvolupar tretze noves borses d’aparcament, amb dos grans espais al centre. El nou planejament no preveu canvis, però en l’àmbit de Torre-Solí i Son Bou.

El Pla General preveu finalment 419 nous habitatges de protecció oficial, alguns dels quals crearà directament l’Ajuntament.

28/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris