X

Armengol evita la investigació sobre la vacunació amb el cessament del coordinador de vacunes

El Govern ha negociat fer una auditoria sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 quan el 70% de la població estigui vacunada

01/03/2021

Armengol evita la investigació sobre la vacunació amb el cessament del coordinador de vacunes

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, la setmana passada al Senat. /EFE

El Govern balear ha negociat fer una auditoria sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 quan el 70% de la població estigui vacunada, per a així comprovar que s’han complert tots els protocols i el que s’estableix en el pla de vacunació. Així, demà, MÉS i Podem s’opondran a la comissió d’investigació, impulsada per Ciutadans. Per a Podem, el relleu del coordinador de vacunació, Carlos Villafáfila també ha estat clau.

Així ho ha avançat en el Parlament el portaveu del Grup Unides Podemos, Alejandro López, després de l’acte institucional amb motiu del Dia de Balears, una qüestió que més tard ha confirmat la portaveu adjunta del Grup Socialista, Silvia Cano.

Segons López, els socis de l’Executiu autonòmic han acordat que es dugui a terme una comissió ètica que vetlli pel procés i han negociat que quan s’hagi vacunat al 70% de la població es realitzarà una auditoria.

“Ara el prioritari és que la gent es vacuni, quan la majoria estigui vacunada podrem revisar bé el procés i veure on s’ha fallat i els qui han estat els responsables”, ha destacat López.

Cano i López no han avançat els detalls de com serà aquesta auditoria, ja que els socis del Govern encara estan negociant aquesta qüestió i falten per concretar algunes qüestions.

01/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris