X

Menorca comença la vacunació dels policies locals

També s'accelera la vaccinació a majors de 80 anys i usuaris de centres de dia, mentre que divendres es començarà a administrar a professors

03/03/2021

Menorca comença la vacunació dels policies locals

El ritme de vacunació s’accelera a Menorca. Aquest dimecres han rebut les dosis els usuaris dels centres de dia. Per exemple, a l’edifici Calàbria a Maó. També s’ha començat a vaccinar els majors de 80 anys, especialment les 173 persones d’entre els 95 i els 108 anys.

Paral·lelament s’ha començat administrar la vacuna a un altre col·lectiu professional, els policies locals: 140 agents menors de cinquanta-cinc anys d’alguns municipis de Menorca han estat citats per rebre la dosi d’Astrazeneca entre aquest dimecres i demà dijous, al Canal Salat i a l’hospital Mateu Orfila. Els agents han explicat que el procés ha estat molt ràpid. Treballen a primera línia en constant contacte amb la gent.

Just després dels policies, divendres capvespre comença a Menorca el torn dels professors. S’han citat un miler de professors menors de 55 anys de tots els cicles educatius i d’educació especial. Ara mateix, a Menorca hi ha 2.065 persones immunitzades i només set casos actius.

03/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris