X

‘Idò Remata’ls: pota o plom’ de Javier Riera aterra a Mèxic

La plataforma de continguts Mèxicana Wahu els ha comprat els drets per projectar-la al seu país

03/03/2021

‘Idò Remata’ls: pota o plom’ de Javier Riera aterra a Mèxic

El Cinema Regio a Sant Antoni projecta avui la darrera sessió del migmetratge de Javier Riera ‘Idò Remata’ls: pota o plom’.
Es tracta de la tercera part d’una trilogia ambientada a l’Eivissa dels anys 70, que després de 15 anys és un èxit rotund a l’illa i que ja ha cridat l’atenció a Mèxic.

La màfia de la pota torna a les pantalles de nou amb tot el seu humor negre en aquesta ocasió al voltant de les eleccions de 1978. Referències al món de la pagesia i a la rivalitat entre Eivissa i Mallorca que connecten amb l’espectador eivissenc i que han fet de la cinta de 40 minuts tot un èxit en la seva setmana d’estrena al cine Regio de Sant Antoni

Un finançament col·lectiu i diferents subvencions amb 4.500 euros de resultat varen permetre al director Javier Riera engegar el projecte de nou

Tot i això, la nova plataforma de continguts Mèxicana Wahu els ha comprat els drets per projectar-la al seu país. Un reconeixement més que consagra definitivament la trilogia, la qual troba el seu origen el 2005 amb el curt “Idò Mata’ls”

03/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris