X

El Mallorca no es fia del Cartagena

Malgrat que els murcians lluiten per la permanència, els darrers resultats mostren la perillositat del pròxim rival

05/03/2021

El Mallorca no es fia del Cartagena

Moltes coses han canviat des d’aquell 25 de novembre passat. El Mallorca tornava de Cartagena a casa amb els tres punts a la butxaca. Però el rival que es van trobar aquell dia no té res a veure amb el que arribarà diumenge a Son Moix. Els fitxatges han canviat per complet la cara del Cartagena, però l’equip murcià continua a només 1 punt de la zona de descens. Però com diu Garcia Plaza, aquest Cartagena és un altre. És l’equip més golejat de la categoria, cert, però la seva fermesa defensiva ha millorat molt en les darreres jornades.

Per aquest motiu, Luis Garcia Plaza no es fia ni un pèl del seu rival. El tècnic ha insinuat que hi podria haver qualque canvi a l’11 titular, encara que no farà cap revolució perquè, diu, l’equip funciona.

Galarreta, Brian Olivan i Sedlar continuen sent baixa per lesió. La convocatòria, per tant, serà idèntica a la de la passada setmana. Del que no ha volgut dir ni mitja paraula és sobre de la decisió de l’Espanyol de presentar una queixa formal pels arbitratges.

05/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris