X

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb 17 persones a l'interior bevent i fumant

06/03/2021

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Primer dissabte de desescalada amb controls arreu de les Illes per evitar contagis. Patrulles de la policia nacional, la guàrdia civil i policies locals han continuat durant l’horabaixa vigilant el compliment de les mesures sanitàries. Una de les darreres actuacions s’ha fet a la barriada palmesana de son Cladera.

L’operatiu conjunt de Policia Local, Policia nacional i inspectors del Govern han proposat per sanció un bar situat aquí a Son Cladera per imcomplir la normativa covid. Entre d’altres coses, tenien clients passades les cinc de l’horabaixa. Ha estat un dia intens, han tengut moltes actuacions i a partir de les cinc els serveis d’emergències han rebut moltes cridades de veïns denunciant incompliments a diferents punts.

Un punt que preocupava és Santa Catalina, on és habitual que hi hagi molta de gent el dissabte horabaixa. Però allá hem pogut veure que a les cinc era pràcticament buit. L’horabaixa altres espais com Can pere antoni eren plens de gent a la platja i hi havia de tot: alguns amb grups petits, compliem les mesures i d’altres no.

Augmenten els controls policials per comprovar que es compleixen les noves restriccions. Una operació conjunta entre la Policia Nacional de Palma, la Local i la Conselleria de Turisme, ha confirmat que a les terrasses no tothom obeeix. S’han aturat al Portitxol i a Ciutat Jardí. Han patrullat a peu i ja en els primers establiments, s’han vulnerat les normes.

I obligatori un màxim de dos nuclis de convivència per taula amb 4 comensals. Tot i això, la gent encantada de gaudir de nou del bon temps asseguts a un bar.

També la Guàrdia Civil ha patrullat per recordar les noves obligacions, a les cinc, terrasses buides.

I a la carretera es mantenen les restriccions.

Des d’anit els agents augmenten la vigilància, en total a l’arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb 17 persones a l’interior bevent i fumant.

 

06/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris