Hecatombe balearica a Las Rozas que obliga a canviar d’objectius i a lluitar per la permanència

Els de Jordi Roger guanyaven 0 a 2 al minut 38 però s'han deixat remuntar a una segona part inoperant i queden a 2 punts de la setena plaça

07/03/2021

Les opcions de quedar tercer han mort en un duel que pot tenir conseqüències.  Ja al minut 12, l’Atlètic Balears ha patit el primer ensurt amb un penal de Pedro Orfila sobre Losada. René, però, ha estat providencial per aturar la pena màxima. La situació ha tornat encara més favorable al minut 23 quan Manel ha rematat una bona centrada de Canario. El 10 balearico ha passat d’assistent a golejador gràcies a una falta. Amb 0 a 2 tot semblava controlat però a la darrer jugada de la primera part ha començat la desfeta. Losada retallava distàncies i just a la represa Olaortua i Cristian no s’han entès i Portero ha aprofitat el desgavell. Losada ha capgirat el resultat i obliga l’Atlètic Balears a mirar cap a la zona baixa. Pot ser una setmana llarga a l’Estadi Balear.