X

“Vaig passar d’una carrera fulgurant a topar amb el sostre de vidre i veure com tot s’ensorrava en tenir fills”

Aquesta testimoni del 8M lamenta que els homes no s'impliquin més en un problema "de la societat"

08/03/2021

“Vaig passar d’una carrera fulgurant a topar amb el sostre de vidre i veure com tot s’ensorrava en tenir fills”

Manifestació a favor de la dona a l'Equador aquest diumenge. /EFE

“Els meus primers anys varen ser professionalment fulgurants fins que vaig topar amb l’anomenat sostre de vidre“, explica Sandra, treballadora d’una gran empresa, mare de tres infants, ara amb ERTO voluntari, entrevistada a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio amb motiu del 8M. “Et falta qualque cosa”, rememora que li deien els seus caps tot i admetre la seva gran valua com a professional. Quan va tenir el seus fills, “tot es va desmoronar”, conclou.

Lamenta aquest testimoni amb motiu del Dia de la Dona que, començant pel seu marit mateix, molts homes no es senten identificats amb els problemes de la dona pel fet de ser-ho: “pareix que parlam de la regla, que ells no tenen, quan es tracta d’un problema de societat, que els afecta i que hauria de fer que s’involucrassin”.

La situació laboral i econòmica de la dona no ha fet més que agreujar-se amb la pandèmia del coronavirus que, a més, ha fet palés que la conciliació entre la família i la feina continua sent una de les grans assignatures pendents per a la societat.

08/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris