X

Els pagesos de Menorca utilitzen les noves tecnologies per atraure clients a les finques

Les finques se les enginyen per a donar a conèixer els seus productes i les botigues dels llocs

10/03/2021

Els pagesos de Menorca utilitzen les noves tecnologies per atraure clients a les finques

Es Mercadal promocionarà la venda directa de productes que es duu a terme a 11 llocs del municipi per tal de recuperar part del mercat que els pagesos han perdut per mor de la pandèmia. Però, a tot Menorca, també les mateixes finques hi posen de la seva part. Per exemple, obrint perfils a les xarxes socials.

A la finca de LluriachBinisarraiet fa un any que varen començar a vendre el seu iogurt artesanal, a més del tradicional formatge. Aprofitant el llançament, varen fer-se més actius a les xarxes socials, on tenen més de 2000 seguidors a Facebook i 1.500 a Instagram. Allà mostren com adoben el camp o presenten els nous vedells. Fa 8 anys que tenen botiga de venda directa, sempre oberta, i amb Internet s’han fet més visibles i de cada vegada hi van més menorquins.

Al lloc de Son Arret fan col·laboracions amb cuiners i rifes a través de les xarxes. El 2019 varen obrir botiga a casa i s’han donat d’alta a Google Maps. I també s’adrecen als conductors. El resultat és una publicitat de 20 metres de llargària i dos d’alçada que no passa gens desapercebuda.

10/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris