X

El nou PTI de Menorca elimina les grans infraestructures d’àmbit insular que preveia des de fa 18 anys

Les principals es volien ubicar a Ciutadella, on s'havia de construir des d'un heliport a un palau de congressos i un velòdrom

11/03/2021

El nou PTI de Menorca elimina les grans infraestructures d’àmbit insular que preveia des de fa 18 anys

El nou Pla Territorial de Menorca elimina les grans infraestructures d’àmbit insular que preveia des de fa 18 anys. Les principals es volien ubicar a Ciutadella, on s’havia de construir des d’un heliport a un palau de congressos i un velòdrom. L’Ajuntament no hi renuncia i reclama que s’hi incorporin al nou text.

El Consell Insular de Menorca elimina del Pla Territorial Insular les grans infraestructures previstes a Ciutadella. Entres les quals, un heliport per facilitar evacuacions d’urgència, un palau de congressos, una pista de motocròs o la pista voltadora expropiada per més de 7 milions d’euros, després d’una sentència judicial. L’Ajuntament troba a faltar aquestes infraestructures supramunicipals.

En la mateixa situació es troben altres projectes, com la pista de tir amb arc que s’havia de construir al centre de l’illa o el centre superior per a l’ensenyament superior universitari projectat a La Mola. Tot i que aquestes infraestructures no es fan constar expressament al nou PTI, els tècnics de l’equip redactor assegura que es podrien reaprofitar. El que sí que es descarta del tot és la implantació d’una línia de tramvia entre Maó i Ciutadella.

Les al·legacions al text del nou PTI de Menorca acabaran el pròxim 22 de març.

11/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris