X

Perd el seu bebè la dona embarassada ferida ahir en l’accident de Maó

El presumpte causant de l'accident ha estat detingut

14/03/2021

Perd el seu bebè la dona embarassada ferida ahir en l’accident de Maó

La dona de 29 anys embarassada de set mesos que ahir dissabte va resultar ferida en l’accident de la carretera general que uneix Maó i Ciutadella ha perdut al bebè que esperava.

La dona era qui acompanyava la víctima mortal. Tots dos viatjaven en un Chevrolet Kalos i quan eren a punt d’entrar a Maó per la carretera general (al quilòmetre dos), a les tres i quart del capvespre, un Ford Fiesta que venia en sentit contrari i que, segons diverses fonts, hauria envaït el seu carril i hi ha xocat frontalment. El punt on hi ha haver el sinistre és una corba força pronunciada.

L’home de 22 anys i nacionalitat brasilera ha estat detingut, segons ha confirmat la Guàrdia Civil. L’arrestat es troba encara ingressat en el Servei d’Urgències de l’Hospital Mateu Orfila de Maó, on aquest passat dissabte ha ingressat amb policontusions, encara que el seu estat no revesteix gravetat i, en principi, està previst que aquest diumenge sigui donat d’alta. Mentrestant, roman custodiat en el centre sanitari per agents de la Guàrdia Civil.

Així mateix, fonts de la Benemèrita han informat que el test d’alcoholèmia practicat a l’home en el moment de l’accident ha donat resultat negatiu, encara que han matisat que a l’hospital se li han tornat a repetir les proves d’alcoholèmia i d’estupefaents, de les quals no tenen coneixement del resultat.

Diverses fonts també apunten que el presumpte causant de l’accident, minuts abans, hauria topat amb d’altres vehicles que es trobaven estacionats a la Costa de Ses Voltes, al centre de Maó. De fet, alguns testimonis haurien alertat la policia. Instants després un vehicle policial el detectava ben a prop de la sortida de Maó per la carretera general, però quan va arribar al lloc dels fets el sinistre ja s’havia produït. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Es tracta del segon accident de trànsit amb víctima mortal a Menorca d’enguany, després que l’any passat es tanqués sense cap mort a les carreteres menorquines.

14/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris