X

Detingut el presumpte causant de l’accident mortal de Maó

La dona embarassada que viatjava amb la víctima mortal ha perdut el bebè

14/03/2021

Detingut el presumpte causant de l’accident mortal de Maó

La Guàrdia Civil confirma que el presumpte causant de l’accident mortal de dissabte capvespre al quilòmetre 2,2 de la carretera general de Menorca (a l’entrada de Maó) està detingut i custodiat a l’Hospital de Menorca per agents del cos a l’espera que se li doni l’alta per passar a disposició judicial.

D’altra banda el fetus de la dona que va resultar ferida greu no ha sobreviscut a l’accident. La mort l’hauria confirmada la germana de la ferida, via xarxes socials. La dona, de vint-i-nou anys, continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Mateu Orfila, amb politraumatismes, està estable dins de la gravetat, amb pronòstic reservat.

Pel que fa al presumpte causant de l’accident, un home de vint-i-dos anys i de nacionalitat brasilera, també continua en observació amb diverses contusions. En principi estava previst que se li donés l’alta aquest diumenge, però fonts hospitalàries indiquen no es decidirà fins al capvespre, un cop s’obtinguin els resultats d’unes proves que s’han de repetir.

La Guàrdia Civil també informa que la prova d’alcoholèmia feta tot just després de l’accident hauria donat negatiu tot i que matisen que a l’hospital li haurien tornat a fer el test, també el de drogues, però encara no se’n coneixen els resultats.

Poc a poc també es van coneixent més detalls del sinistre. Fonts del cos confirmen que el jove conduïa temeràriament (i a alta velocitat). Durant la fugida, després del primer accident a Ses Voltes (al centre de Maó), on va xocar contra diversos cotxes aparcats i immediatament abans de l’accident mortal, va fer un avançament indegut, en una corba de quasi sense visibilitat fregant un altre vehicle i envaint el carril contrari, fins que va topar frontalment contra el cotxe on viatjaven la víctima mortal i la dona ferida greu.

S’espera que tan bon punt es doni l’alta al presumpte causant del Sinistre, passi a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Maó.

14/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris