X

Canvis en la línia 9 del bus EMT de Palma

Farà una ruta circular i, fora de les hores punta, funcionarà a demanda

16/03/2021

Canvis en la línia 9 del bus EMT de Palma

El bus de la línia 9 de Palma canvia de recorregut. Deixa d’unir Son Espanyol amb el centre de la ciutat per fer una ruta circular.

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha atès les demandes dels veïnats, que sol·licitaven una millor connexió amb equipaments com els centres de salut, l’hospital de son Espases i els casals de barri.

El bus passa per algunes de les zones més rurals de la ciutat, com el Secar de la Real i Son Espanyol i també per Son Sardina i Cas Capiscol.

A les hores punta, al matí i al migdia, la línia 9 prestarà un servei regular, passarà cada mitja hora. Fora d’aquest horari seguirà funcionant a demanda, però ara, a través de l’aplicació de mòbil Spare o per telèfon, cridant al 608 790 929. Fins i tot es pot demanar amb un dia d’antelació. Depenent de la quantitat d’usuaris que el sol·licitin, el servei el farà un minibús o un taxi.

El servei de transport a demanda es va posar en marxa amb la pandèmia i funciona ja en nou trams diferents de línies de l’EMT a tot Palma.

16/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris