X

Responsables de Salut de les Illes aposten pel passaport de vacunació

Afirmen que és una bona manera de mitigar el risc de major mobilitat i ajudarà les Balears a sortir de la paràlisi social

17/03/2021

Responsables de Salut de les Illes aposten pel passaport de vacunació

Els responsables de Salut de les Illes afirmen que augmentar la mobilitat sempre implica riscos i reclamen reforçar els controls als vols internacionals. Asseguren però, que demanar un passaport de vacunació als viatgers és positiu, perquè ajudarà les Balears a recuperar-se de la paràlisi social amb major seguretat.

El Col·legi de Metges de les Balears aposta obertament per superar els emperons legals i posar en marxa aquest certificat sanitari que ajudi a reactivar la societat illenca. Avisen, no obstant, que també amb el passaport de vacunació, s’ha de continuar amb les precaucions com mascareta, distància i mans netes i s’han d’evitar aglomeracions o trobades multitudinàries.

Per a l’assessora tècnica del Govern, Marga Frontera, l’augment de mobilitat sempre comporta un risc. Troba que el certificat de vacunació és una bona manera de mitigar aquest risc i assegura que s’intensificaran els controls a vols internacionals.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, veu també oportú el passaport de vacunació i creu que hi ha més perill d’augment de casos per les trobades socials per Pasqua de la població autòctona.

17/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris