X

Les delegacions d’IB3 a Menorca, Eivissa i Formentera estrenen la major renovació dels darrers 15 anys

Milloren les instal·lacions amb una actualització tècnica que els permetrà augmentar la presència en els continguts de la ràdio i la televisió autonòmiques

20/03/2021

Les delegacions d’IB3 a Menorca, Eivissa i Formentera estrenen la major renovació dels darrers 15 anys

Les delegacions d’IB3 a Menorca i les Pitiüses estrenen instal·lacions. Durant els darrers dos mesos han estat objecte de la major renovació dels darrers 15 anys, quan es varen posar en marxa. Amb aquests canvis, les illes menors podran tenir més presència en els continguts de la ràdio i la televisió autonòmiques.

La delegació d’IB3 a Menorca du a terme la seva major renovació en 15 anys. Millora el plató de televisió i els estudis de ràdio i guanya operativitat amb 3 càmeres pròpies.

A més de la delegació de Menorca, s’ha duit a terme també la renovació tècnica de les instal·lacions d’Eivissa i Formentera i dels estudis de ràdio a Palma. La inversió conjunta de l’Ens Públic de Radiotelevisió en els dos contractes ha fregat els 840.000 euros.

En paral·lel, s’implanta a totes les redaccions el sistema de producció Dalet, que facilitarà la integració dels continguts informatius multicanal de l’ens. És la darrera passa del procés de renovació tecnològica que IB3 ha realitzat aquests darrers anys, amb una inversió global de 6 milions d’euros.

20/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris