X

Apareix un tipus de tauró a la platja de Sant Elm

És un peix xovato, mascle, de poc més de dos metres de llargària i amb una ferida al cap. Sol nedar a les profunditats de la mar

21/03/2021

Apareix un tipus de tauró a la platja de Sant Elm

Un peix xovato, que és un tipus de tauró, ha aparegut avui migdia a la platja de Sant Elm. Una família l’ha vist surant a la mar, i l’han intentar salvar, però ja era mort. Ha generat molta expectació fins que els voluntaris de Protecció Civil l’han traslladat a l’antic abocador d’Andratx.

A un racó de la platja han deixat l’animal. Té poc més de dos metres de llargària i una ferida al cap. Aquesta espècie de tauró sol nedar a les profunditats de la mar.

Un pare i el seu fill l’han trobat surant a la mar. No han dubtat a posar-se els vestits de neoprè i rescatar-lo, creien que encara era viu.

Els biòlegs de Palma Aquàrium ha confirmat que és un peix xovato o bocadolça, mascle i d’uns dos metres de longitud. Les onades l’han duit a la vorera de la mar. Després d’hores damunt l’arena, una patrulla de Protecció Civil l’ha tret de la platja i ja dins la furgoneta el deixaran a l’antic abocador d’Andratx. Demà Medi Ambient decidirà que fer amb l’animal.

21/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris