X

Denuncien l’empresa de motos aquàtiques de Cala Estància a Palma

El negoci pertany a un home que, amb la seva parella, és investigat per la presumpta construcció il·legal de 3 xalets a Palma

25/03/2021

Denuncien l’empresa de motos aquàtiques de Cala Estància a Palma

L’empresari Bruno da Silva ha denunciat davant l‘Agència Tributària l’home que explota el negoci de lloguer de motos aqüàtiques de la platja de Cala Estància, a Palma. Demana que l’investiguin per possible delicte de blanqueig de capitals. Da Silva denuncia que l’empresa no declara els seus ingressos i, com a prova, aporta els tiquets que es lliuren als clients on no hi figuren les dades fiscals de l’empresa. A més, assegura que té vídeos que proven que els empleats treballen sense contracte. També diu que el negoci no compta amb un local, ni amb servei de primers auxilis per possibles accidents, ni tampoc amb un espai segur per emmagatzemar la benzina.

El denunciant aporta un informe detallat de totes les propietats de l’empresari i de la seva dona, a qui també ha denunciat. La parella té en propietat cases i pisos que tenen un valor de prop de 4 milions i mig d’euros. Entre les propietats, hi ha cases a la urbanització de Son Olivaret (Palma) i a Sant Margalida. 

Detinguts per construccions il·legals

El matrimoni va ser detingut fa poc per haver construït il·legalment a un terreny rústic les tres cases de Son Olivaret. Per aquest motiu, és possible que algun dels immobles acabi sent enderrocat. A més, d’aquesta presumpta irregularitat urbanística haurien comès un delicte de frau elèctric. Segons un informe pericial, l’habitatge on viu la parella està connectat de manera fraudulenta a un altre xalet annexe o a la xarxa elèctrica pública.

25/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris