X

Darrer dia amb els interiors de bars i restaurants oberts a Mallorca

El BOIB publica els detalls de les restriccions que afecten l'illa de Mallorca a partir de demà mateix

25/03/2021

Darrer dia amb els interiors de bars i restaurants oberts a Mallorca

El Butlletí Oficial de la comunitat publica aquest dijous les restriccions per a la Setmana Santa a les Illes. Entraran en vigor aquest divendres 26 de març i seran vigents fins a dia 11 d’abril. Entre d’altres coses, la norma deixa clar com serà la mobilitat entre illes i amb la Península, les reunions socials i familiars i l’activitat a bars i restaurants on, com ja es va anunciar, els interiors han de tornar a tancar a Mallorca.

D’aquesta manera, l’activitat als locals es limita a les terrasses.  S’haurà de reduir la capacitat màxima al 50%, mantenir el metre i mig de distància entre taula i taula i, a cada una d’elles, només hi podrà haver un màxim de quatre persones de fins a dos nuclis de convivència. A més, el BOIB especifica la prohibició de separar grups més grossos en taules contigües.

Els locals que disposin de tendals o cobertes a la zona habilitada per a terrassa no podran fer servir els tancaments perquè l’espai quedi completament protegit. D’aquesta manera, a banda de la coberta superior, només podran utilitzar un màxim de dos tancaments verticals. Això tant si es tracta de tancaments totals com parcials. En el cas dels establiments que tenguin tendals o pèrgoles fixades a la façana, només podran fer servir un únic tancament.

Els bars i restaurants interiors d’hotels i establiments d’allotjament turístic poden continuar obrint complint, això sí, tota una sèrie de requisits. Per una banda, han de reduir la seva capacitat màxima al 50% i, per l’altra, només poden servir als clients de l’allotjament. Els bars han de tancar a les 17 hores i els restaurants, a les 22 hores com a tard.

25/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris