X

Maó enllesteix les obres d’urbanització de Malbúger que permetran construir 75 habitatges

Amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, l'actuació servirà per crear una connexió directa entre la urbanització i el centre de la ciutat

26/03/2021

Maó enllesteix les obres d’urbanització de Malbúger que permetran construir 75 habitatges

Maó creix a l’entorn de Malbúger, al sud de la ciutat. Les obres d’urbanització permetran construir 75 habitatges i cedir 19 parcel·les a l’Ajuntament. El promotor, però, es queixa de la manca d’agilitat de l’administració després de 16 anys esperant el desenvolupament de la zona.

Es tracta d’una zona de prop de 46.000 metres quadrats, pròxima a la carretera de Sant Lluís, i on viuran entre 300 i 400 persones. Permetran construir-hi habitatges unifamiliars, 19 d’ells públics i 30 a preu taxat.

L’Ajuntament té previst aprovar el maig previst quin serà el preu taxat de les propietats que es quedarà el municipi. El consistori ha aprofitat el desenvolupament d’aquesta zona per donar solució a la demanda formulada 20 anys enrere per Creu Roja.

Amb aquesta obra, que té un pressupost d’1.200.000 euros, la zona quedarà totalment urbanitzada, i crearà una connexió directa entre la urbanització i el centre de la ciutat.

26/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris