X

Mor Bartomeu Planells, exvicepresident del Consell d’Eivissa

Víctima d'un càncer als 71 anys

26/03/2021

Mor Bartomeu Planells, exvicepresident del Consell d’Eivissa

Bartomeu Planells, de 71 anys, ha mort avui a la seva casa d’Eivissa a conseqüència d’un càncer que li va ser detectat fa només unes setmanes.

Conegut polític i empresari, nascut a Sant Rafel, va ser vicepresident del Consell Insular d’Eivissa i Formentera entre 1987 i 1991, conseller d’Economia i de Comerç i diputat en el Parlament balear.

A més, Bartomeu Planells era un conegut empresari que va continuar els negocis del seu pare en el ram de l’hostaleria, del moble i com a majorista de fusta. Va presidir la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (Pimeef) entre 1981 i 1987 i, en aquest període, va fundar, amb les pime de Mallorca i Menorca la PIME de Balears, de la qual va ser vicepresident fins a 1987.

Estava casat amb Ana Ivars i tenia dos fills, Joan i Ana, i dos néts, Noa i Eric. Encara commocionat per la notícia, el seu fill Joan, que treballava amb ell en l’empresa familiar fins a la jubilació de Bartomeu Planells, recordava al seu pare “com un referent i un guia” en la seva vida.

Ja retirat, Bartomeu Planells vivia ara en una casa en el camp a Santa Eulària, on es dedicava a conrear oliveres i produir el seu propi oli.

26/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris