X

Barcelona posa a prova un protocol per fer concerts massius

El Palau Sant Jordi es prepara per celebrar el primer recital del 2021 amb 5.000 assistents

27/03/2021

Barcelona posa a prova un protocol per fer concerts massius

Els organitzadors de Festivals per a la Cultura Segura ultimen els detalls del concert al Palau Sant Jordi d’aquest dissabte en el qual Love of Lesbian compartirà protagonisme amb els 5.000 assistents que, previ test COVID i amb màscara, podran tornar a viure un esdeveniment massiu.

Experts de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona han tutelat totes les mesures sanitàries per a la seguretat de l’esdeveniment tal com va ocórrer al desembre amb un altre concert pilot de petit format, de 500 persones, a la sala Apol·lo de la ciutat comtal.

En la iniciativa de Festivals per a la Cultura Segura, de la qual el concert d’aquest dissabte és la prova de foc, participen tots els directors del Primavera Sound, Sónar, Cruïlla, Canet Rock, Vida o de la promotora The Project, i han comptat amb l’acompanyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

Tots els assistents se sotmetran durant les dotze hores prèvies al concert a un test d’antígens en espais habilitats per a això a les sales Apol·lo, Razzmatazz i Llum de Gas. A més portaran una màscara FPP2 distribuïda a l’entrada que hauran d’utilitzar en comptes de la que portin de casa.

Dos dels organitzadors, Jordi Herreruela i Ventura Barba, han explicat a Efe que el públic del Sant Jordi es dividirà en tres sectors encara que tots formaran part d’una bombolla segura fins al punt que “serà més segur estar dins que fora, passejant pel carrer”. Així, s’han mostrat “convençuts” de la seguretat del concert, encara que hauran d’esperar 14 dies per a mostrar les dades.

L’èxit de la iniciativa repercutirà positivament, han explicat, en què puguin celebrar-se altres concerts en les pròximes setmanes i mesos. Les entrades per al recital de Love of Lesbian d’aquest dissabte es van esgotar en vuit hores, la qual cosa per als organitzadors dóna mostres de “les ganes i la il·lusió” del públic de tornar a gaudir de música en directe.

Love of Lesbian, la banda ‘indie’ liderada per Santi Balmes, aprofitarà per a tocar en directe el seu últim treball “V.E.H.N. (Viaje Épico Hacia la Nada)”, i previsiblement també per a poder tornar a tocar les seves cançons clàssiques, encara que està vegada els seguidors les hauran de corejar amb una màscara posada.

27/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris