X

Mario Mola i Gómez Noya, a Eivissa per preparar els Jocs de Tòquio

Diumenge participen als 10 quilòmetres de Platja d'en Bossa

27/03/2021

Mario Mola i Gómez Noya, a Eivissa per preparar els Jocs de Tòquio

El tres vegades campió del món de triatló, el mallorquí Mario Mola, i els cinc pics campió del món, el gallec Javier Gómez Noya, es troben a Eivissa en ple inici de la preparació pels Jocs de Tòquio. Diumenge s’enfrontaran a la primera edició del 10k Platja den Bossa, organitzat pel Club Atletisme Ibiza. No coincidien a una competició des d’octubre de 2019.

Amb un perfil gairebé pla i amb llargues i amples rectes, el circuit del 10k Platja d’en Bossa promet convertir-se en un dels més ràpids del calendari nacional. De fet, donades aquestes condicions, Mola no descarta batre la plusmarca balear de la distància, en poder de Toni Peña des de ja fa 23 anys, quan va marcar 28 minuts i 57 segons.

Per al gallec Gómez Noya, l’objectiu aquesta temporada és arribar al seu pic de forma cap a finals de juliol, coincidint amb els Jocs Olímpics de Tòquio.

Segons Dani Becerra, president del Club Atletisme Eivissa, el 10K de Platja d’en Bossa, homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme, pot sembrar les bases perquè l’illa d’Eivissa sigui coneguda també en àmbit esportiu.

27/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris