X

Els ciutadans de Gibraltar ja no porten mascareta

Més del 70% de la població ja està vacunada

28/03/2021

Els ciutadans de Gibraltar ja no porten mascareta

Els ciutadans de Gibraltar ja duen la cara descoberta. Sense mascaretes des d’avui en espais exterior. Una passa endavant, que la resta de territoris voldrien i encara cal esperar. Més del 70 per cent de la població vacunada ha fet possible aquesta nova realitat.

Semblen imatges d’una altra època, però han estat enregistrades avui mateix. Des d’aquest diumenge, els residents a Gibraltar poden transitar pels espais oberts sense màscara. Un èxit, asseguren, però no s’ha d’abaixar la guàrdia. Si tornen els contagis, també ho faran les mascaretes. I si tot evoluciona favorablement, la darrera passa: viatjar a l’estranger.

Però, n’hi ha qui és reticent i encara no se’n refia, està massa acostumat a la mascareta, i prefereix dur-la encara. Al 70 per cent de la població els han vacunat, i als hospitals no hi ha cap pacient amb coronavirus de fet, i la darrera infecció es va notificar la setmana passada. La mascareta, només serà obligatòria a espais públics tancats, comerços i el transport públic.

28/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris