X

Una tintorera s’acosta a molt pocs metres de la platja de Cala Galdana

L'animal encara roman a la zona per la qual cosa podria estar desorientada

29/03/2021

Una tintorera s’acosta a molt pocs metres de la platja de Cala Galdana

Una tintorera ha arribat a la costa de Cala Galdana, a Ferreries, aquest dilluns dematí per sorpresa dels pocs banyistes que hi eren allà. Les imatges del vídeo ens mostra com l’animal es troba nedant molt a prop de l’arena cosa que podria estar desorientada.

Després de compartir el vídeo, que ja s’ha viralitzat en la zona, molts curiosos s’han apropat fins a la Cala per veure l’animal, que encara hi roman. Segons ens ha explicat Pilar Coll, a les 11.30h, després de fer esport, ha decidit llençar-se a l’aigua quan al cap d’una estona ha vist l’aleta de l’animal i ha sortit de l’aigua.

I és que aquest dilluns, el bon temps convida a passejar vora mar i, per als més atrevits, entrar dins l’aigua i fer un bany. Tot i això, segons Pilar, en el moment de veure la tintorera hi havien poques persones però després de viralitzar-se el seu vídeo, molta gent s’hi ha acostat per veure l’animal.

En algunes ocasions, les tintoreres s’apropen a la costa perquè es troben malferides però d’altres vegades també s’acosten per trobar menjar. Amb la poca activitat marítima a causa de la pandèmia, aquests animals aprofiten per arribar a la costa. La darrera tintorera que es va veure a prop de la costa va ser a Formentera, el passat gener. L’animal va arribar al port de la Savina per menjar calamars i sèpies.

29/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris