X

L’Associació de Restauradors de Mallorca recorrerà el Decret de tancament d’interiors de bars

AREMA critica el Govern de prendre "decisions capritxoses sense cap tipus de justificació que creen una terrible inseguretat jurídica"

29/03/2021

L’Associació de Restauradors de Mallorca recorrerà el Decret de tancament d’interiors de bars

L’Associació de Restauradors de Mallorca (AREMA) ha decidit recórrer el Decret aprovat el passat 24 de març que acordava el tancament dels interiors de bars i restaurants a Mallorca. Segons AREMA, “una vegada més el Govern centra les seves restriccions i atacs contra el sector de la restauració, demonitzant-los i fent-los responsables de la situació sanitària” i afirmen que “centenars de negocis” es veuran abocats a “l’absoluta ruïna” després de veure’s obligats a tancar els seus espais interiors “en plena campanya de Setmana Santa”.

L’Associació ha encetat un procés judicial de “recórrer tantes resolucions siguin necessàries i tants actes administratives siguin precises” amb l’objectiu de “defendre el futur dels nostres negocis”. Segons un comunicat, AREMA ha criticat que el Govern manté “les majors restriccions en el sector de la restauració” tot i ser, segons han assegurat, una de les comunitats amb menor incidència de contagis de l’Estat i acusen l’Executiu autonòmic de prendre “decisions capritxoses sense cap tipus de justificació que creen una terrible inseguretat jurídica”.

“No demanam un tracte especial simplement que ens deixin treballar com a la resta de comunitats autònomes”, ha destacat AREMA, que convida a la resta d’associacions de restauració a unir-se en aquesta demanda judicial.

29/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris