X

Pablo Iglesias s’acomiada del Consell de Ministres

S'acomiada de l'executiu fent palès els "límits i contradiccions" de governar amb el PSOE i per les oligarquies que exerceixen el seu poder

30/03/2021

Pablo Iglesias s’acomiada del Consell de Ministres

El vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias, ha pres part aquest dimarts en la seva darrera reunió del Consell de Ministres. Iglesias ha destacat que deixa l’executiu complint un dels objectius de l’acord de Govern: reconstruir el sistema d’atenció a la dependència. En aquest sentit, el Consell de Ministres ha aprovat avui la distribució entre les comunitats autònomes de més de 238 milions d’euros per al sistema de dependència.

En un missatge que ha publicat a les seves xarxes socials, Iglesias també ha assenyalat que s’acomiada de l’executiu fent palès els “límits i contradiccions” de governar amb el PSOE i per les oligarquies que exerceixen el seu poder polític, econòmic i mediàtic perquè les institucions defensin els seus interessos.

La sortida d’Iglesias obliga Pedro Sánchez a dur a terme la segona remodelació. Sánchez compareixerà aquest horabaixa per informar dels canvis a l’executiu.

30/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris