X

Les Comunitats comencen a rebre el milió de dosis de vacunes d’AstraZeneca

Les dosis han començat a arribar ja a Aragó i Navarra

02/04/2021

Les Comunitats comencen a rebre el milió de dosis de vacunes d’AstraZeneca

Les comunitats autònomes han començat a rebre aquest divendres 2 d’abril les 1.056.500 dosis de la vacuna d’AstraZeneca contra el coronavirus que el Ministeri de Sanitat va rebre aquest dijous  en el seu magatzem central.

Les dosis han començat a arribar ja a Aragó i Navarra, i durant el dia d’avui es repartiran entre totes les comunitats autònomes i ciutats autònomes.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, va anunciar aquest dijous l’arribada el dilluns de 1,2 milions de noves vacunes de Pfizer, que se sumaran a les més d’un milió de dosis d’AstraZeneca rebudes aquest dijous. Insta d’aquesta manera a totes les comunitats autònomes a seguir vacunant a bon ritme.

Darias va manifestar que l’objectiu és que “la vacuna guanyi en temps a el virus”, i ha destacat que “cada dia que passa és una fita respecte a l’anterior en l’administració de vacunes, avui un nou rècord”. D’aquesta manera, ha assegurat que l’objectiu de tenir vacunat a 33 milions d’espanyols al llarg de l’estiu està “a l’abast de la mà”.

02/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris