Derrota de la UD Eivissa a Andorra per iniciar la segona fase

Un gol a la primera part condemna les opcions dels eivissencs en un fluix partit però el lideratge no perilla

04/04/2021

La UD Eivissa ha caigut al camp de l’Andorra per 1 a 0 i comença de la pitjor manera el camí per fermar la presència al play-off d’ascens a segona divisió . Javi Pérez, al minut 9, ha tengut una bona ocasió amb un xut llunyà. Rubén també ho ha intentat però han estat els locals els més encertats. Al minut 27, combinació per la banda dreta, passada de la mort de Pau Martínez i gol de Carlos Martínez. A la segona part, els blau cel han fet un esforç estèril per batre als d’Eder Sarabia. Tot i la derrota, la UD Eivisssa continua al capdavant del seu grup abans de rebre a Can Misses el segon classificat, el Barça B.